hudobnici
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum pre všetkých hudobníkov

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

Integrac-tranzistor-lampa

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
1_FIFO_1
Admin
1_FIFO_1

Počet príspevkov : 40
Registration date : 26.09.2008

Integrac-tranzistor-lampa Empty
OdoslaťPredmet: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimePi september 26, 2008 10:33 am

No takze a ide do tuheho.... Dostavame sa ku kazdodennej dyleme basakov..co je lepsie integrovany obvod,tranzistor alebo elektronka???...samozrejme kvalitativne vitazi elektronka ale tu si nemoze kazdy dovolit a preto musime nie raz kupit to naco mame...a zvolime zlatu strednu cestu tranzistor..ANO!!ak ste este stale nepochopili rec je o basovych aparatoch Very Happy Z mojich vlastnych skusenosti som zistil ze vela veci je len peknych ale na draka..ano jedna sa o vela aparatov ktore su sice pekne a lacne ale dokopy nic nedokazu max vyhodit poistky...Tuto temu som zalozil preto aby sme alebo som odradil mladych basakov od chyb ktore sme my robili ked sme zacinali...
Otazky pred kupou aparatu:

1.aky styl chcem hrat
2.akeho mam bubenika
3,chcem to vyuzivat na podiu?
4.som bohaty? Very Happy

Moje osobne preferovane znacky su Fender,Ampeq a Marshall

So skusenosti uz viem ze basove kombo by malo mat dvoj az trojnasobny vykon ako gitaorvy aparat bo potom si asi moc nezhartae ,,,ovsem ze ak nehrate jazz alebo nejake soft veci.
Priklad: Gitara ma 100 W basa by mala mat minimum 250 W

Oka viac ma zatial nenapada...ale ked ma napadne tak sem nieco napisem... Smile
Návrat hore Goto down
http://www.bandzone.cz/memento
poweredby

poweredby

Počet príspevkov : 36

OdoslaťPredmet: Re: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimePi september 26, 2008 3:22 pm

samozrejme najlepsia je na basu 100-200W lampa.integrac a trandak je vo vysledku jedno a to iste,kvalitny mosfet s dobrom bednou hra tiez super pevne,ale lampa je lampa.moc basakov nehralo na lampe a preto tvrdia ze na basu lampu netreba,ale opak je pravdou.moja rada-100W lampas+hartke 410xl Twisted Evil
Návrat hore Goto down
1_FIFO_1
Admin
1_FIFO_1

Počet príspevkov : 40

OdoslaťPredmet: Re: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimeSo september 27, 2008 2:22 am

mnooo ja som hral na vselijakych lampovych aparatoch a musim povedat ze to je mercedes medzi aparatmy Smile skusal som znacky Ampeg,Solton a Marshall a odvtedy placem doma ze na to nemam Very Happy
Návrat hore Goto down
http://www.bandzone.cz/memento
Bam
moderator
moderator
Bam

Počet príspevkov : 72

OdoslaťPredmet: Re: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimeUt september 30, 2008 8:49 am

na ziadnom lampovom aparate som este nehral ale vsetci co na tom hrali hadzu iba samu chvalu nieco na tom bude
Návrat hore Goto down
poweredby

poweredby

OdoslaťPredmet: Re: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimeUt september 30, 2008 2:02 pm

lol! taketo prispevky mozem What a Face
Návrat hore Goto down
Mano

Počet príspevkov : 2
Registration date : 13.10.2008

OdoslaťPredmet: LamPickaa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimePo október 13, 2008 1:39 pm

Pokial nieste taky jazzmani ze je vam ta lampa nevyhnutna tak staci tranzistor ....
Návrat hore Goto down
http://www.identitycure.sk
poweredby

poweredby

OdoslaťPredmet: Re: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimePo október 13, 2008 2:11 pm

Mano napísal:
Pokial nieste taky jazzmani ze je vam ta lampa nevyhnutna tak staci tranzistor ....

aha,no dpc,ja jazz nehram,asi predam lampac Rolling Eyes

lol! nemyslis vazne?
Návrat hore Goto down
Vindo

Vindo

Počet príspevkov : 24
Registration date : 28.09.2008

OdoslaťPredmet: Re: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitimeUt október 14, 2008 9:56 am

Mano napísal:

skoro ma to zabilo tento prispevok....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Integrac-tranzistor-lampa   Integrac-tranzistor-lampa I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Integrac-tranzistor-lampa
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
hudobnici :: Hudobné nástroje :: Basgitary, kombá a efekty-
Prejdi na: