| VASA TVORBA... | |
|
+7Mike Tomax Bam suckfuck Slipknot MaRceliuS cj212 11 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dewil151

Počet príspevkov : 61 Age : 34 Location : Nové zámky Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... St október 01, 2008 12:37 pm | |
| vies je to blbe ale nejako to prezijete  koli hudbe sa nehadajte lebo to enma zmysel  kazdy ma rad nieco ine  | |
|
 | |
Bam moderator

Počet príspevkov : 72 Age : 31 Location : Under the bridge in the empty box Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... St október 01, 2008 12:44 pm | |
| ked kazdy kazdeho respekuje je vsetqo alright cisty prikald nacisotu vy****nych ktory nerespektuju nikoho...a potom su aj taqy sprosty a taq sprosto dopadnu...  | |
|
 | |
suckfuck

Počet príspevkov : 72 Age : 31 Registration date : 28.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... St október 01, 2008 1:42 pm | |
| | |
|
 | |
Tomax

Počet príspevkov : 51 Age : 34 Location : Všade okolo, podobne ako Ježiš Kristus, len nie som svätý a ani mŕtvy. Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... Št október 02, 2008 10:17 am | |
| BAM a taký detail si si uvedomil že Sapere Aude už nieje punk?? podla mňa máš dosť bordel v tom rozoznať hudobné štýly. Tak najbližšie si uvedom o kom píšeš a čo píšeš, aj načo názov si zaradil do punku ale to že je to OI je u teba asi jedno  | |
|
 | |
Tomax

Počet príspevkov : 51 Age : 34 Location : Všade okolo, podobne ako Ježiš Kristus, len nie som svätý a ani mŕtvy. Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... Št október 02, 2008 10:23 am | |
| | |
|
 | |
Bam moderator

Počet príspevkov : 72 Age : 31 Location : Under the bridge in the empty box Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... Št október 02, 2008 12:01 pm | |
| eh tak to mas skade Sapere Aude o tom som ani nepocul...xD ne t oeste hovoril...  | |
|
 | |
Tomax

| Predmet: Re: VASA TVORBA... Pi október 03, 2008 9:47 am | |
| - Bam napísal:
- eh tak to mas skade Sapere Aude o tom som ani nepocul...xD ne t oeste hovoril...
 aha tak ty o ktorom albume tvrdíš že nieje punk o No Return alebo nebodaj Mea Culpa???? chlapče ty máš riadni bordel v tom o čom píšeš....... jediný album ktorý u konfliktu nieje punk je SAPERE AUDE ( pre teba to napíšem inak ak si o ňom nepočul tak je to ich najnovší album z roku 2006 ) | |
|
 | |
MaRceliuS

Počet príspevkov : 41 Age : 35 Location : Nitra Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... Pi október 03, 2008 5:06 pm | |
| - suckfuck napísal:
- sorry marcelius za nadvaky fakt sory
kamarát, buď sa naučíš cenzúru alebo ti stopneme prístup... bavíme sa tu normálne a nie ako 15 roční kktkovci... aha sorry až teraz som si všimol...  | |
|
 | |
suckfuck

| Predmet: Re: VASA TVORBA... So október 04, 2008 1:18 am | |
| no dobre lenze nie som tu jediny kto nadava | |
|
 | |
belinko

Počet príspevkov : 79 Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... Ne október 05, 2008 8:21 am | |
| ja som hudobnik od 8 rokov a hiphop nenavidim, neberiem ho ani ako hudobny styl... proste postavit sa pred mikrofon, recitovat, napisat text, kde je kazde druhe slovo nadavka, pofakovat nejakych normalnych ludi, to vie kazdy.... a este ma to sere, ze to vsetci zeru....  hudba sa robi strojovo, takze to ziadne umenie... a rapper tiez, ziadne umenie.... dat gitaru do ruky rapperovi, tak ani nevie co to je..... u mna je to shit | |
|
 | |
suckfuck

| Predmet: Re: VASA TVORBA... Ne október 05, 2008 9:21 am | |
| toto bolo uprimne a ja mam na toto rovnaky nazor | |
|
 | |
zed
Počet príspevkov : 1 Registration date : 11.10.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... So október 11, 2008 1:58 am | |
| - kód:
-
no najprv poviem ze toto je tema vasa tvorba a nic take tu nevidim iba diskusiu aj to taku co kecate nie o hip hope(vecsinou)...na diskusie su temy spravene a nie tato sem sa maju pridavat tracky zacinajucich mc´s.....takze takto  | |
|
 | |
poweredby

Počet príspevkov : 36 Age : 32 Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... So október 11, 2008 2:20 am | |
| - belinko napísal:
- hiphop nenavidim, neberiem ho ani ako hudobny styl... proste postavit sa pred mikrofon, recitovat, napisat text, kde je kazde druhe slovo nadavka, pofakovat nejakych normalnych ludi, to vie kazdy....u mna je to shit
tak by ma zaujimalo preco si do mojej temy napisal ze aj hiphop je styl a ze to neni liedadlo? | |
|
 | |
Tomax

| Predmet: Re: VASA TVORBA... So október 11, 2008 8:13 am | |
| - poweredby napísal:
- belinko napísal:
- hiphop nenavidim, neberiem ho ani ako hudobny styl... proste postavit sa pred mikrofon, recitovat, napisat text, kde je kazde druhe slovo nadavka, pofakovat nejakych normalnych ludi, to vie kazdy....u mna je to shit
tak by ma zaujimalo preco si do mojej temy napisal ze aj hiphop je styl a ze to neni liedadlo? no ale belinko napísal ze ho on neberie za hudobný štýl a nie to že hip hop nieje hudobný štýl. GL | |
|
 | |
belinko

Počet príspevkov : 79 Registration date : 26.09.2008
 | Predmet: Re: VASA TVORBA... So október 11, 2008 2:39 pm | |
| - Tomax napísal:
- poweredby napísal:
- belinko napísal:
tak by ma zaujimalo preco si do mojej temy napisal ze aj hiphop je styl a ze to neni liedadlo? no ale belinko napísal ze ho on neberie za hudobný štýl a nie to že hip hop nieje hudobný štýl. GL presne.... a dakujem vam, ze mi vymazavate moje prispevky... aj ked su cenzurovane... diky | |
|
 | |
Sponsored content
 | Predmet: Re: VASA TVORBA...  | |
| |
|
 | |
| VASA TVORBA... | |
|