hudobnici
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum pre všetkých hudobníkov

DomovLatest imagesHľadaťRegistráciaPrihlásenie

O TOMTO SNÍVAM

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Tomax

Tomax

Počet príspevkov : 51
Location : Všade okolo, podobne ako Ježiš Kristus, len nie som svätý a ani mŕtvy.
Registration date : 26.09.2008

O TOMTO SNÍVAM Empty
OdoslaťPredmet: O TOMTO SNÍVAM   O TOMTO SNÍVAM I_icon_minitimeSo október 11, 2008 8:48 am

keď že skoro nikto neukázal na čom hra tak dúfam že ukážete aspoň tie bicie o akých snívate............
moje sú tieto len majú jeden háčik, firma pearl ich prestala vyrábať v roku 2007 tak si budem musieť nájsť niečo iné..
O TOMTO SNÍVAM Pearl-11

PEARL - MASTERWORK - MMXseries
Návrat hore Goto down
http://www.novalue.tym.sk
belinko

belinko

Počet príspevkov : 79

O TOMTO SNÍVAM Empty
OdoslaťPredmet: Re: O TOMTO SNÍVAM   O TOMTO SNÍVAM I_icon_minitimeSo október 11, 2008 2:38 pm

no ja s nivam o tychto Smile neviem o nich nic, ani ci to este vyrabaju Very Happy ale mat taketo.... uf... Smile
O TOMTO SNÍVAM Biciejr5.thO TOMTO SNÍVAM Thpix
Návrat hore Goto down
Vindo

Vindo

Počet príspevkov : 24
Registration date : 28.09.2008

O TOMTO SNÍVAM Empty
OdoslaťPredmet: Re: O TOMTO SNÍVAM   O TOMTO SNÍVAM I_icon_minitimeNe október 12, 2008 1:01 am

fuu...a to by si dokazal aj hrat na tom?..na takej zostave...niekedy menej je viac Very Happy
Návrat hore Goto down
belinko

belinko

Počet príspevkov : 79

O TOMTO SNÍVAM Empty
OdoslaťPredmet: Re: O TOMTO SNÍVAM   O TOMTO SNÍVAM I_icon_minitimeNe október 12, 2008 4:28 am

Vindo napísal:
fuu...a to by si dokazal aj hrat na tom?..na takej zostave...niekedy menej je viac Very Happy
samozrejme, ze by som dokazal na tom hrat... inak by som to asi nechcel.... nie??... to naco by mi to inak bolo, iba na machrovanie?? Very Happy
Návrat hore Goto down
Slipknot

Slipknot

Počet príspevkov : 32
Registration date : 28.09.2008

O TOMTO SNÍVAM Empty
OdoslaťPredmet: Re: O TOMTO SNÍVAM   O TOMTO SNÍVAM I_icon_minitimeNe október 12, 2008 7:22 am

O TOMTO SNÍVAM Pearl
Návrat hore Goto down
plus32

Počet príspevkov : 20

O TOMTO SNÍVAM Empty
OdoslaťPredmet: Re: O TOMTO SNÍVAM   O TOMTO SNÍVAM I_icon_minitimeSt október 15, 2008 9:38 am

nemam vytipovane nejake vysnivane bicie...maly by to byt moje signature od firmy OC...nic extra...bezna suprava akurat iba lavy toma dva kotle
Návrat hore Goto down
http://myspace.com/SKApaty_pes
Sponsored content

O TOMTO SNÍVAM Empty
OdoslaťPredmet: Re: O TOMTO SNÍVAM   O TOMTO SNÍVAM I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

O TOMTO SNÍVAM
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» NAJKRAJSI HUDOBNIK NA TOMTO FORE :D

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
hudobnici :: Hudobné nástroje :: bicie nástroje-
Prejdi na: